NBA: Anthony si otestoval záujem iných klubov, vracia sa však do New Yorku

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 14:55 • 2 min
NBA: Anthony si otestoval záujem iných klubov, vracia sa však do New Yorku

NEW YORK - Carmelo Anthony zostáva verný klubu zámorskej basketbalovej NBA New York Knicks. Hviezdny krídelník sa pred troma týždňami rozhodol nevyužiť opciu na posledný rok svojho kontraktu s tímom z Madison Square Garden a otestoval si trh neobmedzených voľných hráčov.

slovakia

left justify in out

Počas posledných týždňov sa stretol s predstaviteľmi Chicaga, Houstonu, Dallasu a Los Angeles Lakers, aby si vypočul ich ponuky. Druhý najlepší strelec uplynulej základnej časti (priemer 27,4 bodu na zápas) si potom zobral niekoľko dní na rozmyslenie, ale napokon sa rozhodol, že zostane v New Yorku. "V srdci som Knick, vždy som chcel hrať za New York. Ďakujem klubom, ktoré o mňa prejavili záujem, ale New York bol pre mňa vždy prioritou. Teším sa na ďalšie roky v modro-oranžovom drese, verím, že do mesta prinesieme titul," uviedol Anthony v oficiálnom vyhlásení na klubovom webe.
     

Rodák z Brooklynu by mal s Knicks podpísať päťročnú zmluvu na 125 miliónov dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies