Chytili zlodeja, ktorý lúpil v domoch aj v aute

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 11:06 • 2 min
Chytili zlodeja, ktorý lúpil v domoch aj v aute

BRATISLAVA/PREŠOV – Policajti zo Slovenskej Kajne objasnili dve krádeže vlámaním do rodinných domov a jednu do osobného auta v obci Sedliská v okrese Vranov nad Topľou.

slovakia

left justify in out

Z krádeže a porušovania domovej slobody obvinili 26-ročného miestneho muža. Prvýkrát kradol 22. júna predpoludním, keď vnikol na pozemok, pristavil si rebrík k oknu rodinného domu, ktoré rozbil, otvoril a vošiel dnu. Z kuchyne a obývačky ukradol 4 500 eur, poškodením okna spôsobil ďalšiu škodu dvesto eur. 

V noci 4. júla sa vlámal do druhého rodinného domu. Po rozbití okna na prízemí vošiel dnu a ukradol mäso, mäsové výrobky, alkohol a peniaze. Celkovo spôsobil škodu 203,50 eura. 

 

O niekoľko hodín neskôr kradol opäť. Podvečer 4. júla bez poškodenia otvoril osobné auto Škoda Felicia, zaparkované pred jedným z rodinných domov. Z auta zobral pánsku taštičku s dokladmi, bankomatovými kartami a peniazmi. Škodu vyčíslili na 600 eur. 

 

Zlodej skončil v cele, vyšetrovateľ navrhol, aby ho vzali do väzby, informoval Daniel Džobanik z prešovskej krajskej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies