Lexus oznámil sponzorstvo expozície speváka Will.I.Am v londýnskej galérie Barbican

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 08:21 • 2 min
Lexus oznámil sponzorstvo expozície speváka Will.I.Am v londýnskej galérie Barbican

LONDÝN - Lexus minulý týždeň oznámil, že sa stal sponzorom premiérovej umeleckej expozície Pyramidi speváka a hudobníka will.i.am v galerijných priestoroch, navrhnutej v spolupráci s umelcom Yurim Suzukim.

slovakia

left justify in out

Dielo majú návštevníci možnosť vidieť od 3. júla v rámci expozície Digital Revolution londýnskej galérie Barbican. 
Výstava skúma hranice medzi analógovou a digitálnou hudbou vo forme živej galerijnej expozície, na ktorej možno pozorovať premietané vizuálne prvky za sprievodu novej skladby, ktorú špeciálne na tento účel zložil hudobník will.i.am.


Expozícia je súčasťou show označovanej Sound and Vision. Uvedená show skúma, ako digitálny svet ovplyvnil vizualizáciu hudby. Pyramidi je jednou z kľúčových častí diela zapadajúceho do väčšej kolekcie od umelcov, ako sú napr. Chris Milk, Björk, Brian Eno, Radiohead a Squarepusher.


Podpora značky Lexus venovaná novej expozícii Digital Revolution v londýnskej galérii Barbican stavia na jej historických odkazoch na poli technológií a inovácií. Vďaka partnerstvu s hudobníkom will.i.am v rámci tejto atraktívnej živej galerijnej expozície tak môže Lexus zdôrazniť svoje neustále úsilie o kreativitu a dizajn. 


Alain Uyttenhoven zo spoločnosti Lexus Europe uviedol: „Lexus je hrdým sponzorom umeleckej práce hudobníka will.i.am v rámci expozície Digital Revolution. Neoddeliteľnou súčasťou étosu spojeného so značkou Lexus je dizajn, technológie a inovácie. Veríme, že to umelecky dokladuje aj jeho jedinečná expozícia, odrážajúca slogan prémiovej značky Lexus – Amazing in Motion. Expozícia hudobníka will.i.am ponúka revolučné zážitky, ktoré sú podobne ako korene značky Lexus progresívne a posúvajú samotné hranice kreativity.“

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies