Z eurofondov opravia chodníky a vyznačia cyklotrasy

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 17:09 • 2 min
Z eurofondov opravia chodníky a vyznačia cyklotrasy

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Za peniaze z eurofondov opravia v Liptovskom Hrádku 1,2 km chodníkov a vyznačia 6,2 km cyklotrás.

slovakia

left justify in out

Pre agentúru SITA to potvrdil primátor mesta Branislav Tréger. „Začali sme realizovať úpravy chodníka na uliciach Fraňa Kráľa a Hviezdoslavovej v dĺžke takmer 600 metrov s vyznačením cykloturistickej trasy od mestského úradu po podchod popod železničnú trať v dĺžke 1,3 kilometra. Cyklistická trasa bude vyznačená pozdĺž Kráľovej ulice. Na túto akciu sme získali nenávratné finančné prostriedky v hodnote takmer 50-tisíc eur,“ uviedol.

 

Mesto ďalej dostalo takmer 37-tisíc eur na opravu chodníka na Kollárovej. „Celková dĺžka chodníka, na ktorom urobíme stavebné úpravy je 650 metrov. Súčasťou projektu je vyznačenie cyklistickej trasy z Dovalova do Hýb v dĺžke 4,6 kilometra,“ konštatoval Tréger. Primátor verí, že tieto akcie prispejú k bezpečnosti obyvateľov, skrášleniu mesta a zatraktívneniu pre návštevníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies