Britka orálne uspokojila na diskotéke 24 mužov!

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 18:47 • 2 min
Britka orálne uspokojila na diskotéke 24 mužov!

MAGALUF – Na internete sa objavilo video, na ktorom mladá Britka poskytuje orálny sex mužom za drinky, priamo na tanečnom parkete diskotéky!

slovakia

left justify in out

Mladá Britka za jeden večer poskytla orálny sex až 24 mužom. Všetko sa to odohralo na španielskom ostrove Malorka v meste Magaluf. „Orál“ trval iba niekoľko sekúnd, aby náruživá Britka vystriedala čo najviac chlapov. Podľa svedkov incidentu to celé spravila za fľašu lacného šampanského v hodnote 3 eurá.

 

Video zavesil na Facebook mladík menom Reece Martini: „Po tom ako som video dal na Facebook dostal som 3400 žiadostí o priateľstvo, 147 správ a môj profil zablokovali na hodinu,“ napísal Reece.

 

Išlo o hru, ktorá sa volá mamading. V rámci nej musí žena orálne uspokojiť veľký počet mužov a dostane za to nejakú odmenu.

 

Na párty, kde sa tento nechutný čin konal, sa nachádzal účastník britskej reality show Geordie Shore Jay Gardner, ktorý dievča odbil.

 

Cenzurované video si môžete pozrieť TU.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies