Hudec ostáva v Banskej Bystrici, prišiel Preisinger zo Slovana

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 09:51 • 2 min
Hudec ostáva v Banskej Bystrici, prišiel Preisinger zo Slovana

BANSKÁ BYSTRICA - Kapitán hokejistov HC ´05 Banská Bystrica Michal Hudec zostáva pod Urpínom, novou tvárou v kádri baranov je útočník Slovana Bratislava MiroslavPreisinger. Informuje o tom klubový web. Okrem Hudeca pokračujú v HC ´05 aj ďalšie opory z uplynulého ročníka Lukáš Handlovský, Rastislav Konečný a Petr Kafka. Zotrvanie tohto kvarteta bolo doteraz otvorené.

slovakia

left justify in out

Pred novou sezónou posilnili Banskobystričanov obranca Marek Biro z Piešťan a Preisinger zo Slovana, ktorý však hral v posledných sezónach prevažne na farme Bratislavčanov v Skalici. Novými tvárami sú aj legionári - brankár Miika Wiikman a obranca Max Nicastro. Na skúške je v Banskej Bystrici obranca Erik Nitriansky z Liptovského Mikuláša. S klubom sa už rozlúčili brankár Zane Kalemba, ktorý odišiel do dánskeho Rungstedu, Radomír Heizer bude pôsobiť v Karlových Varoch a Mário Lunter v Slovane, kde má skúšobný kontrakt aj Patrick White. 

 

Banskobystričania začnú zápasovú prípravu na Memoriáli Pavla Zábojníka od 14. do 16. augusta, kde sa stretnú s Brašovom, Zvolenom a Tychami. Potom sa 18. augusta predstavia v Poprade, 21. augusta pravdepodobne v Brezne privítajú Slovan Bratislava a na druhý deň cestujú do Martina. V programe nechýba herné sústredenie vo Švajčiarsku so súbojmi s Rögle BK v Yverdone (29. augusta), s Torpedom Nižnij Novgorod (30. augusta, Yverdon Les Bains), Thurgau (2. septembra, Wienfelden), Langethalom (3. septembra), Ambri-Piotta (5. septembra, Bellizona) a HC Lausanne (6. septembra). Informácie zverejnil klubový web HC ´05 Banská Bystrica. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies