Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková sa vydala!

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 12:10 • 2 min
Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková sa vydala!

BRATISLAVA - Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková sa vydala. Manželom 42-ročnej rodáčky z Brezna sa stal podnikateľ André Ohanian. Podľa portálu Topky.sk sa civilný obrad konal v Monte Carle.

slovakia

left justify in out

Nevesta 15. júna na sociálnej sieti Facebook napísala slovo "áno" v troch jazykoch, neskôr poďakovala za blahoželania a tiež priložila link na webstránku francúzskeho týždenníka Gala , ktorý priniesol rozhovor s modelkou a tiež spoločné fotografie novomanželov.

 

Adriana Sklenaříková bola v rokoch 1998 až 2012 vydatá za bývalého futbalistu Christiana Karembeua. S Ohanianom pred svadbou randila približne tri roky. "Striedavo žijeme v Maroku a Monaku, kde bývam. André vlastní v Marrákeši reštauráciu Jad Mahal a diskotéku Silver. Jeho skutočné meno je Aram, má arménsky pôvod. Narodil sa v Jerevane, ale dlho žil v Marseille," prezradila pred časom známa modelka. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies