Altidore nedohral proti Ghane, ďalšie účinkovanie otázne

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 11:13 • 2 min
Altidore nedohral proti Ghane, ďalšie účinkovanie otázne

NATAL - Americký futbalový útočník Jozy Altidore nedohral úvodný duel svojho tímu na majstrovstvách sveta v Brazílii, už v 21. min pondelkového súboja proti Ghane (2:1) si natiahol ľavý zadný stehenný sval a jeho pokračovanie na šampionáte je otázne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný zakončovateľ si pri bežeckom súboji s Johnom Boyem chytil zozadu ľavú nohu a spadol na trávnik. "Zo zranenia Jozyho som bol tak trochu v šoku. Museli sme prehltnúť horkú pilulku," uviedol kouč mužstva USA Jürgen Klinsmann.

 

Altidora v bolestiach vyniesli z ihriska na nosidlách a o dve minúty neskôr ho vystriedal Aron Johannsson. "V jeho očiach sa objavili slzy. Želáme mu skoré uzdravenie. Je to pre nás dôležitý hráč. Mrzelo nás, keď sa pre neho skončil zápas predčasne, ale ostatní hráči ho teraz musia zastúpiť," poznamenal kapitán Američanov Clint Dempsey, ktorý v úvodnej minúte otvoril gólový účet stretnutia. Aj on opustil hraciu plochu po zásahu do nosa, ale potom sa vrátil na trávnik. Strelec víťazného gólu z 86. min John Brooks nahradil od začiatku druhého polčasu Matta Beslera, ktorého vystriedali z preventívnych dôvodov pre problémy s pravým zadným stehenným svalom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies