Pivovarov Topvar má nového riaditeľa

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 15:00 • 2 min
Pivovarov Topvar má nového riaditeľa

BRATISLAVA - Pozíciu generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva spoločnosti Pivovary Topvar zastáva od mája toho roka Paolo Lanzarotti.

slovakia

left justify in out

V pivovarníctve pracuje už takmer desať rokov. Počas svojej kariéry v spoločnosti SABMiller pls, do ktorej patria Pivovary Topvar, pôsobil v niekoľkých krajinách, jeho začiatky sú spojené s Talianskom. Na Slovensko neprichádza prvýkrát, funkciu generálneho riaditeľa tu zastával už pred časom, neskôr sa presunul do Indie. Od augusta minulého roka je pod jeho vedením Plzenský Prazdroj.

 

Pred tým, než začal svoju kariéru v pivovarníctve, strávil 18 rokov na vedúcich pozíciách v ropnom a plynárenskom priemysle. Lanzarotti pochádza z Veľkej Británie, je britskej a talianskej národnosti. 

 

Do portfólia spoločnosti Pivovary Topvar patria značky Šariš, Topvar, Smädný mních, Pilsner Urquell, Gambrinus, Velkopopovický Kozel, Master a Birell. Skupina SABMiller plc sa radí medzi najväčšie pivovarnícke spoločnosti na svete. Pôsobí vo viac ako 75 krajinách na šiestich kontinentoch. SABMiller zahŕňa značky ako Grolsch, Miller Genuine Draft a Peroni Nastro Azzurro a takmer 200 regionálnych a národných značiek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies