Poľský fighter Jan Blachowicz podpísal zmluvu s UFC na 3 zápasy

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 14:43 • 2 min
Poľský  fighter Jan Blachowicz podpísal zmluvu s UFC na 3 zápasy

VARŠAVA - Pod svetlá reflektorov UFC sa dostane už čoskoro aj najlepší poľský lightheavyweight Jan Blachowicz známy nie len v Poľsku ale aj v celej Eúrope ako hviezda miestnej organizácie KSW kde bol držiteľom titulu a to s vynikajúcim skóre 17-3.

slovakia

left justify in out

Ako Hawai, Rusko aj Poľsko  svojou veľkou MMA komunitou vyzerá byť z pohľadu UFC nová atraktívna oblasť pre hľadanie nových talentov. Jan Blachowicz je po Piotrovi Hallmannovi a Danielovi Omielanczukovi ďalší Poliak v UFC. 

 

Blachowicz začal svoju MMA kariéru v roku 2007, kde preháva svoj prvý zápas na verdikt rozhodcov proti Marcinovi Krysztofiakovi. Aj napriek prvej porážke Jan podpísal zmluvu s poľským hlavným promotérom NPS. Jeho prvé boje v KSW vôbec neboli ľahké, na začiatku sa zúčastnil 8 člennej pyramídy, a to všetko za jednu noc. Blachowicz sa predviedol vo veľkom štýle, po vyhratých 3 bojoch vyhral celú pyramídu Grand Prix. Hneď na ďalšej akcii KSW  si Jani pripísal na konto ďalšiu prehru a to proti Andre Fyeet. Niektorých bojovníkov  prehry zlomia iných posilnia a to je práve Janov prípad. Po tomto zápase 4 roky nenašiel premožiteľa a to sa stretol s ťažkými súpermi ako Maro Pérák, Christian M'Pumbu, and Antoni Chmielewski.

 

V roku 2011 Jan opäť narazil na kameň a prehral na TKO  proti Rameuovi Sokooudjouvi. A toto bola jeho posledná prehra v kariére. Momentálne si drží 5 zápasovú sériu výhier a myslíme že v UFC  ešte spraví poriadny rozruch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies