Leto klope na dvere

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 11:00 • 2 min
Leto klope na dvere

BRATISLAVA - A je to tu! Dlho očakávané leto klope na dvere. Či už ste milovníkom horúceho počasia alebo zástancom nižších teplôt, spolu s letom prichádza aj nespočetné množstvo možností ako tráviť voľný čas.

slovakia

left justify in out

Čas dovoleniek, oddychu, grilovania, návšteva kúpalísk a pamiatok, no najmä čas strávený s priateľmi a s príbuznými, tak možno v skratke definovať letnú sezónu. So stúpajúcimi teplotami stúpa aj množstvo myšlienok a nápadov ako si dopriať zaručenný odych po celoročnej práci. Množstvo ľudí sa vyberie nachytať bronz k moru, no ani tí, ktorí zostanú na Slovensku určite neoľutujú.

 

Naša krajina nám má čo ponuknúť. More môžeme nahradiť jazerami a kúpaliskami, ktorých zaručene máme postačujúco. A ak ste typ človeka, ktorý rád trávi dovolenku spoznávaním nových vecí, výber pamiatok a historických miest je len na vás. Zaručene nikto z nás ešte celé Slovensko nepochodil a všetko nevidel.

 

Počas letenej sezóny vám budeme pravidelne prinášať články s tipmi na výlet, tak neseďte doma a načerpávajte energiu zo slnka a nových zážitkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies