V Prievidzi umreli dvaja bezdomovci, otravili sa metanolom

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 16:18 • 2 min
V Prievidzi umreli dvaja bezdomovci, otravili sa metanolom

PRIEVIDZA - Ešte 16. mája začal poverený policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) v Prievidzi trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

slovakia

left justify in out

Dosiaľ neznámy páchateľ umožnil v čase od 14. mája od 9.00 h do 16. mája do 9.00 h dvom bezdomovcom, 47-ročnému Rastislavovi a 55-ročnému Štefanovi, požiť zatiaľ neznámu tekutinu v presne nezistenom množstve. Obidvaja bezdomovci po jej vypití zomreli.

 

Ako dnes TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, 16. mája ráno o 9.00 h bol nájdený v chatrči mŕtvy mladší z dvojice Rastislav. Štefan zomrel o 15.30 h v ten istý deň v nemocnici v Bojniciach. 

 

"Obe telá boli 19. mája podrobené súdnej pitve v Ústave súdneho lekárstva v Martine. Ako prvotnú príčinu smrti konštatovala ošetrujúca lekárka na ARO rozvrat vnútorného prostredia v organizme. Súdna pitva vylúčila cudzie zavinenie u obidvoch, príčinou smrti bola otrava metanolom," objasnila.

 

Odkiaľ mali dvaja bezdomovci zatiaľ neznámu tekutinu, je predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Polícia obdobný prípad odvtedy nezaznamenala a celú vec naďalej vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies