Svetová a európska špička sa predstaví v Žarnovici

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 08:41 • 2 min
Svetová a európska špička sa predstaví v Žarnovici

ŽARNOVICA - Viaceré hviezdy európskej i svetovej plochej dráhy sa predstavia fanúšikom na sobotňajšom semifinálovom kole kontinentálneho šampionátu v Žarnovici.

slovakia

left justify in out

Vďaka snahe organizátorov zo Speedway Clubu Žarnovica sa predstavia na plochej dráhe v tomto meste viacerí majstri sveta, Európy i národní šampióni v rôznych kategóriách.

 

Pri žiadosti o pridelenie semifinálového kola sa počítalo s miestenkou pre Martina Vaculíka, ktorý sa však stal medzičasom majstrom Európy a má zabezpečenú priamu účasť vo finálovej sérii. Slovensko mal potom namiesto Vaculíka reprezentovať Patrik Búri, ktorý si však zlomil ruku. Dlhodobé zranenie nedovolí štart ani trojke Jánovi Mesiarikovi, preto by sa do štartovej listiny mohol dostať Čech Martin Málek, ktorý reprezentuje Slovensko v Jadranskej lige. 

 

Začiatok sobotňajších pretekov je naplánovaný na 14.00 h. Informácie pochádzajú z tlačovej správy SMF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies