Cambiasso a Milito na odchode z Interu Miláno

NETKY.SK • 17 Máj 2014, 19:18 • 2 min
Cambiasso a Milito na odchode z Interu Miláno

MILÁNO - Sezóna 2013/2014 bude pre Estebana Cambiassa a Diega Milita posledná vo farbách talianskeho futbalového klubu Inter Miláno.

slovakia

left justify in out

Obom Argentínčanom vyprší 30. júna tohto roka platnosť kontraktov a milánsky tím im neponúkol ich predĺženie.

 

Tridsaťtriročný stredopoliar Cambiasso strávil na štadióne Giuseppe Meazzu celú dekádu, v roku 2004 prišiel z Realu Madrid. O rok starší útočník Milito prestúpil do Interu v lete 2009 z FC Janov a hneď vo svojej prvej sezóne v drese "nerazzurri" dvoma gólmi rozhodol finále Ligy majstrov s Bayernom Mníchov. 

"Vzhľadom na náš zámer omladenia kádra sme sa rozhodli neponúknuť im nové zmluvy. Porozprával som sa s Cambiassom a pochopil to. Milito nepredstavoval problém, vie totiž, že zmena bude prospešná. Chápeme, že rozhodnutie rozlúčiť sa s takýmito úspešnými hráčmi môže vyvolať nespokojnosť. Inter Miláno preberá plnú zodpovednosť a teší sa novú éru," citoval športového riaditeľa Milánčanov Piera Ausilia portál Football Italia. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies