Kanonier Atletica Diego Costa pred ligovým finále už opäť trénuje

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 17:54 • 2 min
Kanonier Atletica Diego Costa pred ligovým finále už opäť trénuje

MADRID - Najlepší strelec Atletica Madrid Diego Costa už vo štvrtok opäť trénoval so spoluhráčmi a mal by byť fit na sobotňajšie vyvrcholenie španielskej futbalovej ligy.

slovakia

left justify in out

Atletico bude v záverečnom kole najvyššej súťaže hrať v priamom súboji o titul na ihrisku FC Barcelona.

     

Brazílsky rodák so španielskym pasom Costa zaznamenal v tejto sezóne 27 gólov v lige a osem v Lige majstrov, pre problémy so svalom na nohe však vynechal predchádzajúci duel s Malagou (1:1). Dva dni pred kľúčovým stretnutím ale už bol opäť s mužstvom. "Celý tím vo štvrtok trénoval pod vedením kouča Diega Simeoneho a zameral sa na kondíciu a strategickú prípravu," uviedol klub na svojej webstránke.
     

Kolo pred koncom je Atletico na čele ligy s 89 bodmi a trojbodovým náskokom pred Barcelonou. Iba tretíkrát v histórii La Ligy rozhodne o majstrovi priamy súboj v záverečnom dni. Barcelona získa svoj piaty titul za uplynulých šesť rokov iba v prípade víťazstva, pretože má s Atleticom lepšiu bilanciu vzájomných zápasov. Naposledy v poslednom kole rozhodoval priamy súboj v sezóne 1950/1951, keď Atletico zdolalo FC Sevilla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies