Nováčik v reprezentácii SR Sabo nečakal pozvánku, teší sa

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 14:59 • 2 min
Nováčik v reprezentácii SR Sabo nečakal pozvánku, teší sa

BRATISLAVA - Jedným z len trojice hráčov najvyššej domácej súťaže, ktorých nominoval tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák do 23-členného kádra na blížiace sa dve medzištátne prípravné stretnutia: doma proti Čiernej Hore (23. 5. v Senci) a v Rusku (26. 5. v Petrohrade), je stredopoliar FC Spartak Trnava Erik Sabo.

slovakia

left justify in out

S desiatimi gólmi najlepší strelec "andelov" v tejto sezóne Corgoň ligy bude úplným nováčikom - v A-tíme SR je premiérovo, za "dvadsaťjednotku" odohral dve stretnutia.

 

"Je to veľmi príjemný pocit. Vôbec som nečakal, že by som sa objavil v nominácii. O to viac ma teší táto skutočnosť. Zrejme zohrali úlohu posledné zápasy, v ktorých sme dosahovali dobré výsledky a mne sa darilo strelecky. Som rád, že tréner Kozák takto ocenil moje výkony, veľmi si to vážim," uviedol pre oficiálny web trnavského klubu 22-ročný Sabo (nar. 22. novembra 1991) a doplnil: "Je to asi môj dosiaľ najväčší úspech. Snom každého futbalistu je hrať za Slovensko a ja som teraz blízko k splneniu si tejto méty." 

 

"Trnava hrá teraz dobre. Erik Sabo je hráč, ktorý týždeň čo týždeň dokazuje svoje kvality. Chcem ho vidieť, ako bude pôsobiť v reprezentácii medzi najlepšími hráčmi," vyjadril sa v rozhovore pre oficiálnu stránku Slovenského futbalového zväzu kormidelník SR Ján Kozák na adresu talentovaného záložníka. 

 

Rodák zo Šúroviec Sabo je v Spartaku od mládežníckeho veku, v ročníku 2011/2012 si "odskočil" na hosťovanie do Myjavy. V trnavskom drese si v lige pripísal 61 štartov a strelil v nich 12 gólov. V polovici apríla podpísal s vedením "andelov" novú zmluvu na dva roky - do 30. júna 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies