Matt Damon ako Agent bez minulosti sa nebráni ďalšiemu filmu o Jasonovi Bournovi

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 17:59 • 2 min
Matt Damon ako Agent bez minulosti sa nebráni ďalšiemu filmu o Jasonovi Bournovi

USA - Americký herec Matt Damon sa nebude brániť účinkovaniu v ďalšom filme o agentovi CIA Jasonovi Bournovi, ak by ho opäť režíroval Paul Greengrass.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný predstaviteľ Bourna to vyhlásil pre televíziu CNBC. S britským režisérom a scenáristom spolupracoval na dvoch filmoch akčnej trilógie, a to Bournov mýtus (2004) a Bournovo ultimátum (2007). "Vždy som bol otvorený nakrúcaniu ďalšieho filmu, pokiaľ by ho režíroval Paul Greengrass. No nevedeli sme vymyslieť príbeh," vysvetlil herec. "Tú postavu mám rád. Rád by som vedel, čo sa s ňou potom stalo. Ak by niekomu napadlo, o čom by mohol byť ďalší film, nech, prosím, zavolá spoločnosti Universal," navrhol Damon.

 

Akčná filmová séria o agentovi Jasonovi Bournovi, ktorý stratil pamäť a následne hľadal svoju identitu, odštartovala v roku 2002 pod názvom Agent bez minulosti. V roku 2004 mal premiéru film Bournov mýtus a o tri roky neskôr Bournovo ultimátum. Okrem toho vznikol aj spinoff snímky s názvom Bournov odkaz (2012). 

 

Matthew Paige Damon sa preslávili vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997), pre ktorý s Benom Affleckom napísali Oscarom ocenený scenár a sami si v ňom zahrali. Damon si za stvárnenie matematického génia Willa Huntinga tiež vyslúžil nomináciu na Oscara i Zlatý glóbus. Okrem toho ho diváci môžu poznať aj zo snímok Zachráňte vojaka Ryana (1998), Kliatba bratov Grimmovcov (2005), Invictus (2009), Zelená zóna (2010), Správcovia osudu (2011), Kúpili sme ZOO (2011), Elysium (2013) či krimi komédie Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaní. 

 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies