CL: Trnave sa darí, Ciprys by však súhlasil s odchodom

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 14:32 • 2 min
CL: Trnave sa darí, Ciprys by však súhlasil s odchodom

BRATISLAVA - Futbalisti Spartaka Trnava zvíťazili v Corgoň lige už v siedmich stretnutiach za sebou a štyri kolá pred koncom tohto ročníka najvyššej súťaže figurujú pod vedením trénera Juraja Jarábka na 3. mieste tabuľky s 50 bodmi a reálnou šancou na účinkovanie v pohárovej Európe.

slovakia

left justify in out

"Ťaháme sériu, ktorú si Trnava dlho nepamätá. Nálada v kabíne je preto momentálne skvelá. Náš cieľ pred sezónou bol skončiť do šiesteho miesta a získať minimálne 41 bodov. To sme nielen splnili, ale navyše bojujeme o miestenku v Európskej lige UEFA. Všetci sa však držíme pri zemi, ideme od zápasu k zápasu. Keď sa nám podarí vybojovať pohárovú Európu, budeme len radi," citoval portál corgonliga.sk slová hráča Spartaka Radoslava Ciprysa.

 

Dvadsaťšesťročný rodák z Malaciek paradoxne pomýšľa na odchod z trnavského klubu. Dôvodom je skutočnosť, že za A-tím "andelov" síce nastúpil na záverečných 22 minút sobotňajšieho duelu 29. kola v Zlatých Moravciach, predtým sa však dostal na trávnik pred takmer dvoma mesiacmi - 16. marca v zápase 22. kola na Pasienkoch proti domácemu ŠK Slovan Bratislava.

 

Ciprys nastupoval "iba" za druholigovú trnavskú juniorku. "Veľmi sa snažím, trénujem, makám na sebe, ale pre Trnavu je to asi málo. Hra v Corgoň lige je pochopiteľne rýchlejšia a prevláda v nej viac osobných súbojov. Čo sa týka juniorky, tam chodievam vždy s radosťou. Viem, že si do sýtosti zahrám, mám šancu ukázať, čo je vo mne. Taktiež mám väčšiu dôveru od trénera Vladimíra Ekhardta, zatiaľčo v trnavskom ´áčku´ túto dôveru necítim vôbec." 

 

Krajný stredopoliar či obranca Ciprys, ktorý je v Spartaku od jari 2011, už v mužstve asi nezostane. "Hráč cíti, keď sa blíži jeho koniec. Obliekam si trnavský dres už tri roky a cítim sa, akoby som len neustále niekoho nahrádzal. Uvedomujem si, že futbal sa nehrá iba v Trnave a možno by mi zmena prospela. Chcem dôjsť na iné myšlienky, chcem si futbal znovu užívať. Nebudem konkretizovať svoje plány počas letného prestupového obdobia, ale nemyslím si, že by sa situácia v Spartaku mohla zmeniť. Je síce pekné hovoriť, že som v kádri Spartaka, ale sedieť tri roky na lavičke by nebavilo nikoho."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies