Z hrdinu Rimanov Destra zlý muž, má dištanc na štyri zápasy

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 15:20 • 2 min
Z hrdinu Rimanov Destra zlý muž, má dištanc na štyri zápasy

RÍM - Futbalisti AS Rím budú najbližšie štyri zápasy stíhať lídra najvyššej talianskej súťaže Juventus Turín bez pomoci Mattiu Destra.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník so štyrmi štartmi za reprezentáciu dostal trest za udretie obrancu Cagliari Davideho Astoriho v nedeľňajšom víťaznom zápase Serie A na Sardínii (3:1), v ktorom sa blysol hetrikom. Jeho zákrok unikol pozornosti rozhodcov, v inej situácii však inkasoval žltú kartu a už v tej chvíli bolo jasné, že jeden zápas z disciplinárnych dôvodov vynechá. Po dodatočnom vyhodnotení jeho incidentu s Astorim mu vyrubili ešte o tri stretnutia viac. Nezahrá si preto hneď v štyroch zo šiestich zvyšných duelov Rimanov v Serie A. Za turínskym obhajcom titulu zaostávajú o osem bodov. Autor 13 gólov v tomto ročníku elitnej domácej súťaže Destro by sa mohol vrátiť v predposlednom kole, v ktorom AS privíta na svojom trávniku práve Juventus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies