Práve teraz

Článok

S týmto nikto nepočítal: Václav Sivák prišiel o titul šampióna RFA!

  • 18.10
  • 15:51

Český kickboxer Václav Sivák už nie je šampiónom organizácie RFA. O svoj titul prišiel po tom, čo nenavážil pred svojou obhajobou na RFA 18 v Žiline. Limit do 67 kg nesplnil až o 2,4 kilogramu a hlavný zápas môže priniesť len jedného nového šampióna. Ním je László Farkas, ktorý ak dokáže Siváka zdolať, stane sa novým majiteľom titulu. Posledné vstupenky na galavečer RFA 18 si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Článok

Dva rôzne turnaje v jeden istý deň: Promotér Marhanský reaguje na kolíziu termínov s KSW

  • 17.10
  • 18:04

RFA 18 v Žiline prebehne už túto sobotu, no súčasne s ním bude prebiehať aj KSW 99. Turnaj, ktorý pôvodne mal byť v Ostrave, Poliaci presunuli, no termín naďalej zostal. Hoci KSW a RFA úzko spolupracujú a pravidelne si vypožičiavajú zápasníkov, tejto nepríjemnej situácii sa zabrániť nedalo. Na túto tému sa vyjadril aj promotér Boris Marhanský. Posledné vstupenky na galavečer RFA 18 si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Článok

Neuveriteľné číslo oficiálne potvrdené: OKTAGON MMA oznámil finálnu hodnotu svetového rekordu

  • 16.10
  • 18:11

Prestížna európska organizácia OKTAGON MMA na nedávnom podujatí, ktoré sa uskutočnilo 12. októbra v nemeckom Frankfurte, prepísala dejiny zmiešaných bojových umení. Na futbalový štadión Deutsche Bank Park si našlo cestu najviac fanúšikov v histórii. Veľký úspech oficiálne potvrdilo sčítanie všetkých zdrojov. Počítadlo sa v utorok 15. októbra zastavilo na čísle 59 148 platiacich divákov.

Článok

Titulová obhajoba Siváka a veľká Fapšova MMA premiéra: Kde a ako sledovať RFA 18 v Žiline?

  • 16.10
  • 15:12

Túto sobotu prebehne galavečer RFA 18 v Žiline, kde sa uskutoční doposiaľ najväčšie podujatie bojových umení v histórii mesta. Hlavný zápas zaobstará Václav Sivák, ktorého už čaká tretia obhajoba kráľa pod K1 pravidlami. MMA debut si odbije Sebastián Fapšo a pod MMA pravidlami prvýkrát v RFA nastúpi aj hviezdny Joilton Lutterbach. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Článok

Amatérsku MMA scénu výkonnostne prerástli: Mladí bojovníci si odbijú profi premiéru

  • 14.10
  • 16:58

Galavečer RFA 18 v Žiline prinesie množstvo zaujímavých súbojov. Okrem svetových hviezd Václava Siváka a Joiltona Lutterbacha uvidíme v akcii aj Sebastiána Fapša, ktorého čaká MMA debut. Nebude však jediný a medzi profesionálov sa premiérovo chystajú vstúpiť aj mladí bojovní Michal Kopas a Marek Medovarski. Turnaj prebehne už túto sobotu a vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Článok

Sivákova obhajoba a premiéry Lutterbacha s Fapšom: RFA 18 sa nezadržateľne blíži!

  • 10.10
  • 18:03

Galavečer bojových umení RFA 18 klope na dvere a do Žiliny sa chystajú prísť tie najväčšie hviezdy organizácie. Hlavnou hviezdou večera bude Václav Sivák, ktorého čaká už tretia titulová obhajoba. Najpočetnejšie zastúpenie budú mať predovšetkým slovenskí bojovníci a chýbať nebudú ani domáce žilinské hviezdy. Podujatie sa uskutoční v sobotu 19. októbra na Zimnom štadióne. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Článok

Oktagon roztrhal plachtu na vrchole sveta: V Nemecku vytvorí česko-slovenská organizácia svetový rekord s tribúnou, na ktorej bude 59-tisíc nadšencov! +VIDEO

  • 10.10
  • 10:04

Najväčšia česko-slovenská MMA organizácia počas najbližšieho víkenu prepíše historické tabuľky svetového MMA! Pár dní pred vypuknutím športového a kultúrneho “megaeventu” OKTAGON 62 vo Frankfurte, na ktorom nebude chýbať šampión Patrik Kincl či Slovák Palo Langer, oznámila vlajková loď česko-slovenského športového marketingu pokorenie svetového rekordu! Na štadión Eintrachtu s názvom Deutsche Bank Park, kde sa koná event čisto pod pravidlami MMA, sa už v tomto momente dostaví cez 59-tisíc fanúšikov!

Článok

Jungwirth sa pred najväčšou výzvou v kariére neubránil slzám: Víťazstvo pre otca do neba!

  • 09.10
  • 12:59

V sobotu 12. októbra organizácia OKTAGON MMA prepíše dejiny zmiešaných bojových umení. Veľkolepé podujatie vo Frankfurte si na tribúnach futbalového štadióna Deutsche Bank Park vychutná takmer 60-tisíc divákov, čo predstavuje európsky rekord. S tým ruka v ruke súvisí aj nabitá zápasová karta, ktorej vrcholom bude bitka o titul nemeckého kráľa medzi Christianom Eckerlinom (16-6) a Christianom Jungwirthom (15-8). Obaja sa už nevedia dočkať, no pre druhého menovaného navyše pôjde o nesmierne emotívnu záležitosť.

Najčítanejšie



Najčítanejšie domáce


Práve sa prezerá




Vyhľadáva sa