VIDEO Náhradný brankár Suttonu United Shaw skončil pre kauzu s koláčom a tipovaním

NETKY.SK • 21 Február 2017, 18:00 • 2 min
VIDEO Náhradný brankár Suttonu United Shaw skončil pre kauzu s koláčom a tipovaním

BRATISLAVA/LONDÝN - Viac ako samotný duel osemfinálového pondelkového stretnutia anglického futbalového FA Cupu medzi piatoligovým Sutton United a hviezdnym Arsenalom Londýn (0:2), upútal pozornosť nepriehľadnuteľný náhradný brankár na striedačke domáceho tímu. Wayne Shaw prekvapil všetkých prítomných, keď sa v záverečných minútach duelu s veľkou vervou pustil do konzumácie pribalenej pochúťky a dianie na ihrisku príliš nesledoval.

slovakia

left justify in out

Náhradný brankár klubu piatej najvyššej anglickej súťaže Sutton United Wayne Shaw pre medializovanú kauzu s koláčom na lavičke a tipovaním ponúkol svoju rezignáciu, jeho zamestnávateľ ju prijal. 

 

Majiteľ United Paul Doswell gólmana s výstižnou prezývkou ´bacuľatý medzi žrďami´ stihol patrične skritizovať. "Nemyslím si, že práve toto nás prezentuje v tom najlepšom svetle," uviedol dodatočne Doswell. 

 

V rannej televiznej relácii Shaw napokon priznal, že konzumácia na lavičke náhradníkov bola predmetom tipovacej súťaže, ktorú vyhlásila stávková kancelária sponzorujúca jeho tím. Tá ponúkla tipujúcim možnosť vsadiť si na to, že Shaw sa bude počas zápasu venovať aj jedeniu priamo na striedačke, pretože Anglická futbalová asociácia zakázala hráčom stávkovanie na všetky udalosti v zápase s londýnskym veľkoklubom. 

 

Podľa aktuálnych informácií  Shaw po medializácii kuriózneho prípadu ukončil pôsobenie v klube na základe vlastnej žiadosti.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies