VIDEO Iguodala dostal technickú chybu za tanečnú vložku

NETKY.SK • 17 December 2014, 15:26 • 2 min
VIDEO Iguodala dostal technickú chybu za tanečnú vložku

MEMPHIS - Svojsky na rozhodnutie arbitrov v utorkovom stretnutí basketbalovej NBA v Memphise zareagoval krídelník hosťujúcich Golden State Warriors Andre Iguodala.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročnému americkému reprezentantovi sa zdalo, že domáci Mike Conley na konci dôležitej akcie v poslednej štvrtine spravil o krok viac než povoľujú pravidlá, ale u mužov s píšťalkou týmto argumentom nepochodil. Potom sa tancom rozhodol zosmiešniť stredného rozohrávača Grizzlies, za čo inkasoval technickú chybu, takisto ako jeho kouč Steve Kerr. Warriors z následných trestných hodov inkasovali dva body, súper im tri minúty pred koncom odskočil na 90:86 a napokon zvíťazil 105:98.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies