Škandál v Hollywoode: Známy herec spal s množstvom známych žien, už roky je HIV pozitívny

NETKY.SK • 11 November 2015, 18:08 • 2 min
Škandál v Hollywoode: Známy herec spal s množstvom známych žien, už roky je HIV pozitívny

LOS ANGELES – Hollywood sa otriasa v základoch! Spôsobil to obrovský škandál jedného známeho herca, ktorý je údajne HIV pozitívny!

slovakia

left justify in out

Muž, ktorého identitu médiá zatiaľ nezverejnili, mal údajne veľký zoznam slávnych priateliek. Vrátane víťazky Oscara, televíznej hviezdy, pobožnej herečky alebo slávnej modelky. O škandále informuje britský denník The Sun.

 

„Je všeobecne známe, že táto hviezda má HIV a on sám to dokonca vie už niekoľko rokov. Jeho právnici sa momentálne chystajú na súdne spory,“ povedal zdoj blízky hercovi denníku The Sun. Za vedomé šírenie HIV totiž môže skončiť aj vo väzení.

 

Zdroj takisto povedal denníku, že „veľa ľudí z jeho okolia mu hovorilo, aby chorobe čelil a verejne sa priznal“. Údajne sa však bojí, že tým utrpí jeho herecká kariéra.

 

„Samozrejme bol by to obrovský škandál, ale HIV sa dnes dá liečiť, takže by to nemalo mať dopad na jeho život a ani kariéru. Vzhľadom k tomu, že ide o heterosexuála, mohlo by to zmeniť všeobecný pohľad na HIV,“ dodal pre The Sun zdroj.

 

Jednou z najznámejších osobností nakazenou vírusom HIV je bývalý basketbalista Magic Johnson, ktorý sa priznal, že je pozitívny v roku 1991. „Môže sa to stať komukoľvek,“ povedal vtedy Johnson.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies