Pri operácii Biele Vianoce zhabala polícia tonu kokaínu

NETKY.SK • 22 December 2011, 06:25 • 2 min
Pri operácii Biele Vianoce zhabala polícia tonu kokaínu

Pri operácii Biele Vianoce zhabala polícia tonu kokaínu - Krimi Argentínska polícia dnes zhabala v rámci operácie Biele Vianoce tonu kokaínu. Išlo o najväčšie množstvo drogy skonfiškovanej za ostatných 20 rokov, uviedla agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

img

Argentínska polícia dnes zhabala v rámci operácie Biele Vianoce tonu kokaínu. Išlo o najväčšie množstvo drogy skonfiškovanej za ostatných 20 rokov, uviedla agentúra DPA.
Policajti tiež zatkli troch ľudí. Kokaín bol skrytý v kamióne pod papierom, náklad smeroval z provincie Jujuy na severe Argentíny do Buenos Aires.
Argentínske úrady sa domnievajú, že kokaín mal byť rozpredaný v letoviskách na atlantickom pobreží Argentíny a Uruguaja, kde je teraz letná sezóna.
Zhabaná droga mala podľa odhadu ministra bezpečnosti provincie Buenos Aires hodnotu päť miliónov dolárov (takmer štyri milióny eur). Na čiernom trhu by hodnota kokaínu dosiahla 35 miliónov dolárov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies