Premiérka Radičová obsluhovala na Staromestských vianočných trhoch

NETKY.SK • 16 December 2011, 05:57 • 2 min
Premiérka Radičová obsluhovala na Staromestských vianočných trhoch

Premiérka Radičová obsluhovala na Staromestských vianočných trhoch

slovakia

left justify in out

img

Návštevníkov Staromestských vianočných trhov dnes večer obsluhovala Iveta Radičová. Predsedníčka vlády SR stála viac ako hodinu za predajným pultom spolu so starostkou bratislavského Starého Mesta Táňou Rosovou. Punč pomoci podávali v dobročinnom stánku organizácie Človek v ohrození.

Miestami to vyzeralo tak, že obe dámy budú musieť predávať vianočný nápoj na Hviezdoslavovom námestí až do záverečnej. "Už som všetko predala, bolo toho veľa, obidve tie veľké nádoby, už nemám čo predávať," priznala s úsmevom Radičová. Jej predaj však nebol len o vianočnom punči. Premiérka sa nevyhla zvedavým otázkam a krátkym rozhovorom.

"Bolo to predovšetkým o želaní krásnych sviatkov, o želaniach, aby som to s tou politikou ešte zvážila a hlavne mi všetci priali, veľmi úprimne, aby som si oddýchla," povedala pre TASR Radičová, ktorú jej priaznivci nezabudli obdarovať. "Dostala som knižky, anjelikov, mám aj darčeky."

Obsluhujúcu premiérku prišli do dobročinného stánku pozdraviť nielen Bratislavčania. Podpis od predsedníčky vlády SR si prišli vypýtať aj zahraniční turisti. "Dokonca z Mexika, ale bol tam aj Viedenčan a Taliani," doplnila.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies