Karel Gott je na infúziách! Lekári mu oznámili, že má nábeh na zápal pľúc

NETKY.SK • 22 Február 2018, 11:45 • 2 min
Karel Gott je na infúziách! Lekári mu oznámili, že má nábeh na zápal pľúc

PRAHA – Český slávik Karel Gott (78), ktorý je hospitalizovaný v nemocnici už piaty deň, si vypočul tvrdé slová od lekárov. Doktori mu oznámili, že ma nábeh na zápal pľúc.

slovakia

left justify in out

Speváka Karla Gotta hospitalizovali počas soboty vo Všeobecnej fakultnej nemocnici v Prahe so silnou chrípkou. Kvôli svojmu zlému zdravotnému stavu bol nútený zrušiť svoje vystúpenie na plese v Českých Budějoviciach a zveriť sa do opatery lekárov. Doktori, ktorí ho v nemocnici držia už piaty deň, informovali manželský pár, že Karel má okrem silnej chrípky, ktorá sa v susedných Čechách zmenila na epidémiu, aj nábeh na zápal pľúc.

 

Ivanu (42), manželku speváka upozornil ošetrujúci personál nemocnice, že je nevyhnutné, aby Karel dodržiaval pitný režim, pretože do nemocnice ho priviezli úplne dehydrovaného. „Ivanka ma stráži, aby som veľa pil a stále mi to pripomína,“ uviedol spevák ešte pred rokmi, keď sa liečil so zákernej choroby. Teraz to však opäť podcenili a v nemocnici speváka napojili na infúzie, ktoré majú zavodniť jeho telo.

 

„Pán Gott mal zápal pľúc už koncom roka 2016, odvtedy trpí pravidelnými respiračnými chorobami! Jedno takéto sa u neho prejavilo paralelne s chrípkou a doktori mali strach, aby z toho zasa nebol zápal pľúc. Takže si ho tam nechali,“ informoval anonymný zdroj český Blesk. Lekári sa o neho starajú 24 hodín denne a nikoho, okrem manželky k nemu nepúšťajú.

 

Ak sa spevákov zdravotný stav nezhorší a dýchacie cesty sa mu ukľudnia, lekári ho prepustia domov už tento piatok do domáceho liečenia. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies