FOTO Paríž pokračuje v podpore nudizmu: Do novootvorenej reštaurácie môžete prísť celkom nahí!

NETKY.SK • 7 November 2017, 15:30 • 2 min
FOTO Paríž pokračuje v podpore nudizmu: Do novootvorenej reštaurácie môžete prísť celkom nahí!

V Paríži otvorili reštauráciu, kde sa môžete najesť v Adamovom rúchu.

slovakia

left justify in out

Akú reštauráciu máte najradšej? Dnes je k dispozícii skutočne veľké množstvo variantov, či už ste vegetariáni, vegáni, milovníci exotiky alebo tradičných slovenských špecialít, je si z čoho vyberať. Ale napadlo by vám večerať tak, ako vás príroda stvorila?

 

Francúzi sú povestní svojim kladným vzťahom k nudizmu. Rôznymi spôsobmi sa snažia sprostredkovať milovníkom tohto životného štýlu čo najviac možností. K dispozícii už majú kempy, pláže, parky a najnovšie aj reštauráciu. Tá sa nachádza v hlavnom meste a otvorili ju len v piatok.

 

Pri pohľade z ulice sa tento podnik nijako nelíši od ostatných reštaurácii. O čo ide zistíte až po otvorení dverí, pri ktorých vás privíta personál a zároveň vás slušne požiada, aby ste si svoje oblečenie odložili do šatne. Následne zákazníka usadia k stolu a večera sa môže začať.

 

Prvý večer mali do reštaurácie prístup len členovia Asociácie parížskych nudistov, no veľmi si pochvaľovali. Majitelia dlho váhali, či sa do realizácie takéhoto netradičného podnikania vôbec púšťať, no nakoniec si povedali, že to vyskúšajú. A zdá sa, že urobili dobre, pretože už v prvý večer mali rezervácie na tri týždne dopredu.

 

img

Zdroj: Facebook

 

Prečítajte si tiež Po Paríži budete môcť chodiť celkom nahí a nikto vás nezatkne



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies