Dnes na večeru pripravíme pečeného pstruha s cesnakom.

NETKY.SK • 19 September 2012, 06:58 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme pečeného pstruha s cesnakom.

Dnes na večeru pripravíme pečeného pstruha s cesnakom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 pstruhov, 8 strúčikov cesnaku, 200 g masla, 2 PL strúhanky, hladkú múku, 1 hrsť čerstvej sekanej petržlenovej vňate.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 pstruhov, 8 strúčikov cesnaku, 200 g masla, 2 PL strúhanky, hladkú múku, 1 hrsť čerstvej sekanej petržlenovej vňate. 1 hrsť bazalkových lístkov, soľ, biele korenie, citrón,

Príprava:

Rozotrený cesnak, soľ, bylinky, korenie zmiešame a rozdelíme na 2 časti. Pstruhy umyjeme, pokvapkáme citrónom a naplníme pripravenou hmotou. Obalíme v múke a opečieme na oleji. Druhú časť hmoty zmiešame s maslom a strúhankou. Pstruhy preložíme na pekáč, potrieme bylinkami a zapečieme. Podávame so zemiakovou kašou.

Čas prípravy: 80 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies