Bitfinex má problémy s výberom peňazí! Blíži sa ďalší Mt. Gox?

NETKY.SK • 19 November 2017, 16:59 • 2 min
Bitfinex má problémy s výberom peňazí! Blíži sa ďalší Mt. Gox?

TCHAJ-PEJ – Niekoľko pozorovateľov z komunity Bitfinex poukazuje na vážne problémy s výberom peňazí na tejto burze. Táto situácia by mohla viesť k tomu, že sa z nej stane "ďalší Mt.Gox".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Objavili sa obavy, že burza Bitfinex je nejakým spôsobom prepojená s kryptomenou Tether. Niektorí používatelia tvrdia, že spoločnosť vystavuje svojich klientov riziku a kvôli podvodným obchodným praktikám im spôsobia veľké straty.

 

 

Zainteresovaní používatelia zaznamenali veľké výkyvy cien a porovnávajú ich s úverovými obchodnými praktikami burzy Bitfinex. Títo používatelia vyjadrili na Twitteri svoje obavy, že pohyby na trhu sú spôsobené rozsiahlymi obchodmi.

 


Bude Bitfinex ďalší Mt.Gox?

Je zrejmé, že riziko nadmernej inflácie kvôli zlým správam je skutočné. Spotrebitelia sa obávajú o svoje prostriedky a môžu zhodnocovať riziko na základe vyvolaných obáv, ako na skutočnej analýze momentálnej situácie. Napriek tomu sa zdá, že mnohí z dotknutých používateľov spolu s dôkladnou analýzou zverejňujú aj konkrétne pripomienky.
 


Za predpokladu, že s Bitfinexom je všetko v poriadku, by mohlo byť dobrým obchodným postupom, ak by sa objasnilo ich vnútorné fungovanie z hľadiska všeobecných obáv verejnosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies