VIDEO Zverejnili teaser trailer animovanej komédie Early Man

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 13:01 • 2 min
VIDEO Zverejnili teaser trailer animovanej komédie Early Man

BRATISLAVA - Spoločnosť Aardman Animations v spolupráci so Studio Canal zverejnila teaser trailer pripravovanej animovanej komédie Early Man.

slovakia

left justify in out

Príbeh z praveku ukazuje odvážneho jaskynného človeka Duga a jeho najlepšieho priateľa Hognoba, ktorí zjednotia svoj kmeň proti mocnému nepriateľovi Lordovi Noothovi, aby zachránili svoje domovy.

Popri zverejnení teaser traileru oznámili tvorcovia aj účasť ďalších dvoch hercov - Timothyho Spalla a Richarda Ayoadea. Okrem nich postavy nahovoria aj skôr ohlásení Eddie Redmayne, Tom Hiddleston či Maisie Williams. Autormi scenára sú Mark Burton, John O'Farrell a James Higginson, réžiu dostal na starosť Nick Park.

 

Film nakrúcajú v štúdiách spoločnosti Aardman Animations v anglickom Bristole. Early Man sa do slovenských kín dostane 1. marca 2018.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies