Zverejnili prvý teaser trailer snímky o Barackovi Obamovi

NETKY.SK • 22 Október 2016, 16:54 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer snímky o Barackovi Obamovi

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Netflix sprístupnila prostredníctvom služby YouTube prvý teaser trailer pripravovaného životopisného filmu Barry o americkom prezidentovi Barackovi Obamovi.

slovakia

left justify in out

V polminútovej novinke je vidieť mladého Obamu v podaní Devona Terrela, ako sa prechádza New Yorkom. Video dopĺňa text "Predtým, ako dal nádej, predtým, ako vytvoril zmenu, predtým, ako sme vďaka nemu uverili, že môžeme, bol Barry".


Snímka v réžii Vikrama Gandhiho priblíži obdobie, keď Obama študoval na newyorskej Columbia University. O scenár sa postaral Adam Mansbach. Herecké obsadenie dopĺňajú Ashley Judd, Anya Taylor-Joy, Jason Mitchell, Ellar Coltrane, Jenna Elfman, Annabelle Attanasio či Avi Nash. Diváci a diváčky si budú môcť pozrieť novinku od 16. decembra prostredníctvom streamovacej služby Netflix.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies