Zverejnili prvý teaser trailer piatych Pirátov Karibiku: Dead Men Tell No Tales

NETKY.SK • 3 Október 2016, 16:43 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer piatych Pirátov Karibiku: Dead Men Tell No Tales

HOLLYWOOD - Americká filmová produkčná spoločnosť Walt Disney Pictures zverejnila prvý teaser trailer filmu Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

slovakia

left justify in out

V nedeľu ho odvysielala televízna stanica AMC počas finálovej epizódy druhej sezóny hororového seriálu Živí mŕtvi: Počiatok konca (2015) a aktuálne je dostupný aj prostredníctvom YouTube. V ukážke môžu diváci a diváčky vidieť kapitána Salazara v podaní Javiera Bardema. Ten napadol loď s cieľom nájsť piráta Jacka Sparrowa. "Nájdite mi Sparrowa, odovzdajte mu odkaz od kapitána Salazara a povedzte mu...smrť si ho nájde," hovorí kapitán Henrymu, ktorého stvárnil 27-ročný Brenton Thwaites.


Režisérmi piateho dobrodružného filmu o pirátoch Karibiku sú Joachim Ronning a Espen Sandberg. Scenár napísal Jeff Nathanson. V úlohe kapitána Jacka Sparrowa sa opäť objaví Johnny Depp. Úlohy z predošlých filmov série si zopakujú aj Geoffrey Rush a Orlando Bloom. V snímke si zahrali tiež anglická herečka Kaya Scodelario a hudobník Paul McCartney. Do slovenských kín by sa mal film dostať 25. mája 2017.

 


Prvá snímka série s názvom Piráti Karibiku: Kliatba Čiernej perly prišla do kín v roku 2003. Film si vyslúžil päť nominácií na Oscara vrátane kategórie Najlepší herec v hlavnej úlohe, kde mal šancu na zisk prestížneho ocenenia Johnny Depp. Okrem toho si na konto pripísal aj nomináciu na Zlatý glóbus. V roku 2006 malo premiéru pokračovanie s podnázvom Truhlica mŕtveho muža, ktoré tvorcom prinieslo Oscara za vizuálne efekty a ďalšie tri nominácie na ceny americkej Akadémie filmových umení a vied. Neskôr vznikli filmy Piráti Karibiku: Na konci sveta (2007), ktorý si vyslúžil dve oscarové nominácie, a Piráti Karibiku 4: V neznámych vodách (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies