ZSSK vypraví na Levočskú púť počas prvého júlového víkendu 28 vlakov

NETKY.SK • 1 Júl 2023, 17:00 • 2 min
ZSSK vypraví na Levočskú púť počas prvého júlového víkendu 28 vlakov

LEVOČA - Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) vypraví počas Levočskej púte na trati Spišská Nová Ves – Levoča v sobotu a v nedeľu (1. - 2. 7.) celkovo 28 vlakov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca národného dopravcu Tomáš Kováč s tým, že spoje sú zapracované v aktuálne platnom cestovnom poriadku. "Vlaky nebudú zastavovať v Harichovciach ani v Levočských Lúkach a budú vedené tak, aby boli vytvorené prípoje v Spišskej Novej Vsi na, respektíve od vlakov na hlavnom ťahu Košice - Žilina - Bratislava," uviedol hovorca. Vo vlakoch platia štandardné tarifné podmienky. Cestujúci si cestovné lístky na vlak budú môcť zakúpiť v ktorejkoľvek stanici v pokladniciach alebo u sprevádzajúceho personálu v zmysle Prepravného poriadku ZSSK.

 

 

V stanici Levoča bude pokladnica výnimočne otvorená v sobotu v čase od 11. do 19. hodiny a v nedeľu od 7. do 15. hodiny. Kontrola cestovných dokladov bude už pri nástupe do vlaku, respektíve vo vlaku. "Podrobnejšie informácie získa cestujúca verejnosť v ktorejkoľvek osobnej pokladnici, nonstop na linke kontaktného centra 18 188, na našom webe www.zssk.sk, ale aj na e-mailovej adrese info@slovakrail.sk," upozornil Kováč. Všetko dôležité o vlakoch na Levočskú púť sa dozvedia aj na cestovateľskom portáli "Vlakom na výlet".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
TASR / KB Netky, Foto: FB ZSSK
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies