VIDEO: Po hrôzostrašnom náraze hráča New Jersey do mantinelu nastalo v aréne mrazivé ticho

NETKY.SK • 28 Február 2019, 10:42 • 2 min
VIDEO:  Po hrôzostrašnom náraze hráča New Jersey do mantinelu nastalo v aréne mrazivé ticho

NEWARK - Stredajší zápas zámorskej hokejovej NHL medzi New Jersey Devils a Calgary Flames (1:2) museli prerušiť približne na desať minút. Dôvodom bol incident, v rámci ktorého švajčiarsky obranca v službách "diablov" Mirco Müller narazil hlavou do mantinelu a zostal nehybne ležať na ľadovej ploche. Klzisko napokon opustil zafixovaný na nosidlách v sprievode lekárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný bek spadol vlastným zavinením, korčuľa mu vošla do jednej z rýh v ľade a potom nasledoval pád priamo do mantinelu. Útočník domáceho New Jersey Blake Coleman priznal, že nikdy predtým v hale nepočul takéto ticho. "Každému záležalo na tom, aby bol v poriadku. Mohli ste to vidieť aj na tvárach hráčov Calgary. Nikto nechce vidieť hráča v tejto pozícii," hovoril americký center.

Obavy po niekoľkých minútach vystriedalo upokojenie, pretože Müller pri odchode z ľadovej plochy komunikoval s lekármi. "Našťastie je v poriadku. Bol plne pri vedomý a navyše hýbal všetkými končatinami," uviedol tréner New Jersey John Hynes. Mladý Švajčiar zamieril po zápase na pozorovanie do nemocnice a dátum jeho návratu je zatiaľ otázny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies