ZSSK Cargo chce dať za údržbu a opravy vozňov 5,4 mil. eur

NETKY.SK • 16 Február 2015, 16:38 • 2 min
ZSSK Cargo chce dať za údržbu a opravy vozňov 5,4 mil. eur

BRATISLAVA - Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s. (ZSSK Cargo) plánuje za údržbu a opravy nákladných a cisternových vozňov počas dvoch rokov zaplatiť predbežne 5,4 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

slovakia

left justify in out

Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže, predmetom zákazky je vykonávanie revízií a ťažkých bežných opráv nákladných vozňov, ako aj stredných a ťažkých bežných opráv cisternových vozňov, vrátane ich čistenia a vyparovania.

 

Otváranie ponúk je plánované 30. marca, rozhoduje ekonomicky najvýhodnejšia ponuka na základe ôsmich kritérií. Najvyššiu relatívnu váhu má celková cena za normohodiny pri prácach navyše, a to 40 zo sto bodov. Celková cena práce a materiálu za základný rozsah má relatívnu váhu dvadsať bodov. Uchádzači musia preukázať, že v rokoch 2012 až 2014 dosiahli celkový obrat minimálne 8 mil. eur bez dane. 

 

Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a. s. vznikla začiatkom roka 2005 a je jednou z troch nástupníckych spoločností pôvodne jednotných železníc. Spoločnosť zabezpečuje nákladnú železničnú dopravu, má základné imanie 401,646 mil. eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies