Zo Sliača sa bude tento rok lietať na dovolenky aj na Krétu

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 13:18 • 2 min
Zo Sliača sa bude tento rok lietať na dovolenky aj na Krétu

SLIAČ - Letisko Sliač je pripravené na začatie letnej charterovej sezóny, ktorá začne začiatkom júna 2016. Cestujúci môžu tento rok využiť ponuku letov do prímorských destinácií - Antalye v Turecku, Burgasu v Bulharsku, Heraklionu v Grécku (Kréta) a Hurghady v Egypte. Aktuálne o tom informuje webová stránka letiska.

slovakia

left justify in out

Dovolenkárov budú prepravovať spoločnosti Corendon Airlines, Bulgarian Air Charter, Travel Service, Fly Egypt.

 

Letisko Sliač prepravilo vlani, od 2. mája do 29. septembra v 112 charterových letoch celkom 32.862 cestujúcich. V porovnaní s rokom 2014 vzrástol počet charterových letov o 58 % a počet prepravených cestujúcich o 53 %. Najviac sa lietalo do tureckej Antalye s 18.606 cestujúcimi.

 

Predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ letiska Marián Bubelíny zhodnotil vlaňajšiu letnú charterovú sezónu veľmi pozitívne, čo dokazuje aj percentuálny nárast charterových letov a počet cestujúcich. "Ľudia si už zvykli lietať na dovolenku, ako to sami nazývajú z 'rodinného letiska' a nás teší priazeň všetkých našich klientov," uviedol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies