Známu mačku Grumpy cat vo filme napokon nahovorí Aubrey Plaza

NETKY.SK • 18 September 2014, 17:35 • 2 min
Známu mačku Grumpy cat vo filme napokon nahovorí Aubrey Plaza

USA - Americká herečka Aubrey Plaza napokon prepožičia hlas mačke Tardar Sauce v pripravovanom filme o domácom miláčikovi známom na internete ako Grumpy Cat.

slovakia

left justify in out

Vystrieda tak pôvodne obsadenú Jane Lynch, ktorá však od projektu odstúpila. Vianočnú snímku s názvom Grumpy Cat's Worst Christmas Ever uvedie americká televízia Lifetime 29. novembra. Na scenári sa podieľali Jeff Morris a Tim Hill, ktorý sa postará aj o réžiu filmu.

 

Mačka Grumpy Cat (v preklade Nevrlá mačka, pozn. SITA) sa stala známou v roku 2012, keď jej fotografiu zverejnil na internetovom portáli Reddit brat jej majiteľky. Štvornohý domáci miláčik trpí genetickou poruchou rastu, čo má za následok permanentne nahnevaný výraz tváre. Od zaujatia na internete vzniklo s Grumpy Cat množstvo vtipov, väčšinou s ironickým podtónom. Okrem toho o Grumpy Cat vznikla aj kniha. 

 

Tridsaťročná Aubrey Plaza začínala v sérii rôznych videí zverejnených prostredníctvom internetu. Neskôr si zahrala v seriáloch Portlandia (2011), Welcome to Sweden (2014) či Parks and Recreation (2009). Účinkovala aj vo filmoch Scott Pilgrim proti celému svetu (2010) a Safety Not Guaranteed (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies