Zmŕtvychvstanie: Nebohá Aaliyah sa objaví v klipe Chrisa Browna

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 09:07 • 2 min
Zmŕtvychvstanie: Nebohá Aaliyah sa objaví v klipe Chrisa Browna

LOS ANGELES - V novom singli amerického r'n'b speváka Chrisa Browna s názvom They Don’t Know zaznejú aj dosiaľ nezverejnené vokály zosnulej Aaliyah.

slovakia

left justify in out

Spevák to oznámil na tlačovej konferencii k BET Awards, ktoré každoročne udeľujú umelcom afroamerického pôvodu, kde 30. júna naživo vystúpi. Informovala o tom webstránka Rap-Up.com. K piesni, ktorá sa objaví na jeho pripravovanom albume s názvom X, už stihol nakrútiť aj videoklip. "Mám pre svojich fanúšikov niečo naozaj špeciálne," prezradil na adresu víkendového nakrúcania videa v Los Angeles. "Točili sme v gete. Snažím sa spojiť oba svety a povzniesť chudobnú časť komunity a ukázať im odkiaľ som. Som z Virgínie, ale každý pochádza z rozpadnutej rodiny alebo chudoby, pamätám si aké to bolo," vysvetlil.

Štúdiovku s jednoduchým názvom X plánuje rodák z Tappahannocku vydať 16. júla. Nahrávka by mala priniesť napríklad spolupráce s Nicki Minaj alebo Kendrickom Lamarom, a tiež produkcie od Timbalanda alebo Pharrella. Dvadsaťštyriročný Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Zviditeľnil sa tiež vzťahom s barbadoskou speváčkou Rihannou alebo konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 

Americká speváčka Aaliyah vydala dokopy tri štúdiovky - Age Ain't Nothing but a Number (1994), One in a Million (1996) a Aaliyah (2001). Okrem spevu sa talentovaná Afroameričanka venovala aj modelingu a herectvu. Objavila sa vo filmoch ako Rómeo musí zomrieť (2000) alebo Kráľovná prekliatych (2002). Dvadsiateho piateho augusta 2001 tragicky zahynula pri havárii lietadla vo veku 22 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies