ZMOS: Vítame rozhodnutie prezidenta vrátiť zákon o cestnej premávke

NETKY.SK • 28 Júl 2011, 08:21 • 2 min
ZMOS: Vítame rozhodnutie prezidenta vrátiť zákon o cestnej premávke

ZMOS: Vítame rozhodnutie prezidenta vrátiť zákon o cestnej premávke

slovakia

left justify in out

img

Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) víta rozhodnutie prezidenta SR Ivana Gašparoviča vrátiť novelu zákona o cestnej premávke späť do parlamentu. Pre TASR to dnes uviedol hovorca ZMOS-u Michal Kaliňák.
      Združenie miest a obcí Slovenska sa podľa neho na prezidenta obrátilo so žiadosťou o vrátenie zákona do parlamentu okamžite po jeho schválení v Národnej rade SR. "Teší nás rozhodnutie pána prezidenta. Veríme, že pri svojom rozhodnutí o vrátení zákona do parlamentu prihliadal aj na naše pripomienky, lepšie povedané, na obavy samosprávy z toho, že by sa z našich miest a obcí mohli stať divoké skládky autovrakov," konštatuje predseda ZMOS-u Jozef Dvonč.
      Združenie miest a obcí Slovenska zásadne nesúhlasilo s poslaneckým pozmeňovacím návrhom, ktorý by v praxi umožňoval odhlásenie motorového vozidla z evidencie iba na základe čestného vyhlásenia jeho vlastníka o jeho likvidácii. "Zároveň očakávame, že aj parlament sa stotožní s našou zásadnou pripomienkou a zo zákona o cestnej premávke odstráni problematické ustanovenie," uviedol Kaliňák.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies