Zmluva medzi Iniestom a Barcelonou už aj na papieri

NETKY.SK • 23 December 2013, 17:31 • 2 min
Zmluva medzi Iniestom a Barcelonou už aj na papieri

MADRID - Po roku 2018 budú obe strany obnovovať zmluvu o jednu sezónu

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový reprezentant Andrés Iniesta podpisom spečatil predĺženie kontraktu s FC Barcelona do roku 2018. Klub, v ktorom pôsobí od mládežníckeho obdobia svojej kariéry, to avizoval už minulý týždeň. "Predĺženie zmluvy je potvrdené. Podali sme si na to ruky, to u nás stačí," referoval vtedy prezident úradujúceho španielskeho šampióna Sandro Rosell.

Uzavreli sa tým niekoľko týždňov trvajúce špekulácie o prestupe 29-ročného stredopoliara. Obe strany sa dohodli na spolupráci do roku 2018, potom ju automaticky budú obnovovať vždy o ďalšiu sezónu v závislosti od počtu odohraných stretnutí - tak znie jedna z klauzúl. Rosell už v septembri naznačil, že Iniesta by mal byť druhým najlepšie plateným členom kádra, v ktorom sú aj juhoamerické hviezdy ako Lionel Messi či Neymar. Doteraz bol Iniesta viazaný na Camp Nou zmluvou platnou do roku 2015, bolo v nej zakotvené odstupné 200 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies