Zlodeji ukradli 2-tisíc litrov nafty, polícia ich obvinila v 9 prípadoch

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 14:27 • 2 min
Zlodeji ukradli 2-tisíc litrov nafty, polícia ich obvinila v 9 prípadoch

TRNAVA - Polícia obvinila z krádeží spolupáchateľstvom dvoch 22-ročných mužov. Podozriví sú z toho, že od septembra minulého roka do februára 2014 vykrádali palivové nádrže.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom TASR krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.
     

"V okrese Piešťany obci Borovce kradli počas novembra minulého roka trikrát. Prestrihli oplotenie areálu poľnohospodárskeho družstva a z nákladného auta a traktorov odčerpali 470 litrov nafty, čím spôsobili škodu za 640 eur. Následne odčerpali v dvoch prípadoch 950 litrov nafty aj z traktorov istej spoločnosti v obci Drahovce. Muži podobným spôsobom konali aj vo Veľkých Kostoľanoch," priblížila hovorkyňa. Dodala, že polícia od septembra 2013 do januára zaevidovala v tejto obci celkom štyri prípady. Muži ukradli okrem 580 litrov nafty aj motorovú pílu, krovinorez a iné pracovné náradie za viac ako 1000 eur. "Vyšetrovateľ ich obvinil vo všetkých prípadoch z prečinu krádeže. Muži sú stíhaní väzobne," konštatovala.
     

Podľa Linkešovej vyšetrovatelia ich obvinili aj v iných prípadoch z krádeží a lúpeží. V okrese Piešťany a Topoľčany prepadli dve ženy, v jednom prípade so zbraňou a v druhom prípade nastriekali poštárke do tváre slzný sprej. "Na svedomí majú krádež v dome ako aj odcudzený nákladný príves, ktorý ukradli v Piešťanoch," uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies