Zlodeja odhalilo aj jeho správanie

NETKY.SK • 8 August 2015, 14:32 • 2 min
Zlodeja odhalilo aj jeho správanie

GALANTA - Galantská polícia stotožnila a obvinila muža, ktorý sa začiatkom roka vlámal do predajne a stávkovej kancelárie v Seredi.

slovakia

left justify in out

Kriminalisti na prípade niekoľko mesiacov pracovali a na základe získaných dôkazov v týchto dňoch vyšetrovateľ obvinil z krádeže vlámaním 25-ročného muža z Galanty. Informovala o tom dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

 

"Podozrivý svojím konaním poškodil dvoje dverí a z prevádzky odcudzil niekoľkotisícovú hotovosť, z regálov zobral 260 škatuliek tabakových výrobkov a niekoľko stieracích žrebov v hodnote 6660 eur. Muža odhalilo aj jeho správanie," konštatovala hovorkyňa. Dodala, že niektoré zo žrebov boli výherné a začal si ich postupne zamieňať v inej prevádzke. Polícia zaistila asi 200 žrebov.

 

"Mužovi, ktorý je odsúdený za majetkovú trestnú činnosť, hrozí za krádež trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," uzavrela hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies