Zlatý hetrik? Del Bosque sa uspokojí aj so semifinále

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 10:34 • 2 min
Zlatý hetrik? Del Bosque sa uspokojí aj so semifinále

MADRID - Na blížiacom sa európskom šampionáte vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) môžu futbalisti Španielska skompletizovať zlatý hetrik. Majstrovstvá kontinentu ovládli v Poľsku a na Ukrajine 2012 aj predtým v Rakúsku a Švajčiarsku 2008.

slovakia

left justify in out

"Ak mám pravdu povedať, bol by som teraz spokojný už s postupom do semifinále, aj keď niektorí by neúspešnú obhajobu titulu brali ako neúspech. Určite nechcem, aby sa do tímu vkradla nervozita a prenikol doň nepokoj," vyhlásil v španielskej rozhlasovej stanici tréner Vicente Del Bosque.

V súčasnej španielskej reprezentácii nefiguruje viacero zvučných mien z európskych trávnikov - Diego Costa, Juan Mata, Fernando Torres či Santi Cazorla. "Tých nominácii bolo v uplynulých ôsmich rokoch mnoho, ale táto je najviac na pretrase. Nemáme dokonalé mužstvo, ale snažili sme sa vziať to najlepšie s prihliadnutím na dobro tímu," doplnil 65-ročný stratég.

Španielsko sa na ME predstaví v základnej D-skupine, zmeria si sily s Tureckom, Českom a Chorvátskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies