Život štyroch ľudí si vyžiadali záplavy na severe Grécka

NETKY.SK • 11 December 2014, 14:23 • 2 min
Život štyroch ľudí si vyžiadali záplavy na severe Grécka

SOLÚN - Dve osoby sa utopili na severe Grécka v dôsledku záplav, ktoré krajinu sužujú od víkendu. Grécke úrady tak zatiaľ evidujú štyri obete povodní, informovala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa úradov našli dnes telo jedného z miestnych obyvateľov v koryte rozvodnej rieky v oblasti mesta Filadelfeia, približne 30 kilometrov severozápadne od druhého najväčšieho gréckeho mesta Solún.
     

Druhý muž sa utopil po tom, ako prívalový dážď zmietol taxík, v ktorom sa viezol. Taxikárovi sa podarilo vyviaznuť bez zranenia, píše AP. Incident sa odohral neďaleko mesta Kilkis asi 50 kilometrov severne od mesta Solún.
     

Už začiatkom týždňa zomreli v Grécku v dôsledku záplav dvaja ľudia. Dlhotrvajúce, silné lejaky a dažde spôsobili tento týždeň komplikácie na severe Grécka, ako i v oblastiach pozdĺž severovýchodnej hranice s Tureckom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies