Zima pokračuje: Vo viacerých okresoch treba rátať s nízkymi teplotami

NETKY.SK • 10 Január 2024, 20:30 • 2 min
Zima pokračuje: Vo viacerých okresoch treba rátať s nízkymi teplotami

BRATISLAVA - V niektorých okresoch Košického, Prešovského a Žilinského kraja treba od stredy 22.00 h do štvrtka (11. 1.) 9.00 h rátať s nízkymi teplotami od -15 do -17 stupňov Celzia. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe a pre tento jav vydal výstrahu prvého stupňa.

slovakia

left justify in out

SHMÚ upozornil, že v okresoch Gelnica, Rožňava, Spišská Nová Ves, Bardejov, Kežmarok, Levoča, Poprad, Sabinov, Stará Ľubovňa treba rátať s nízkymi teplotami od -15 do -17 stupňov Celzia. V Žilinskom kraji sa tieto nízke teploty môžu vyskytovať v okresoch Dolný Kubín, Liptovský Mikuláš, Námestovo, Ružomberok, Tvrdošín a Čadca. Vo všetkých okresoch vydal SHMÚ výstrahu prvého stupňa.

Hydrológovia informovali, že pre okres Malacky naďalej platí výstraha prvého stupňa pred povodňami. Výstraha druhého stupňa pred povodňami platí v okresoch Trebišov - bez Rožňavy a Michalovce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / SHMÚ, Foto: Pluska / Matej Kalina (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies