Žilinský obranca Martin Leško s otrasom mozgu

NETKY.SK • 7 Október 2013, 15:50 • 2 min
Žilinský obranca Martin Leško s otrasom mozgu

ŽILINA - Obranca Martin Leško z hokejového klubu MsHK DOXXbet Žilina utrpel v nedeľňajšom zápase 9. kola Tipsport extraligy 2013/2014 na ľade HK Poprad otras mozgu.

slovakia

left justify in out

"Všetko sa zbehlo pomerne rýchlo. V našom pásme ma súper nastrelil bolestivo pukom do nohy, ale keďže sa hra odvíjala v našom pásme, nedalo sa ísť striedať. Odstúpil som na pomocnú prihrávku spoluhráčovi a nevidel som z druhej strany nakorčuľovaného protihráča. Ten ma trafil v plnej jazde do tela a ja som nekontrolovateľne spadol. Ďalej viem, že som dokorčuľoval na striedačku, ale prišlo mi zle a asi som na chvíľu stratil aj vedomie, lebo si toho veľa nepamätám. Chalani mi hovorili, že som mal divný pohľad. Pri prvých vyšetreniach lekárom som nedokázal pohnúť rukou alebo si trafiť prstom nos," cituje oficiálny web žilinských "vlkov" Martina Leška, ktorý po súboji absolvoval detailné vyšetrenia v žilinskej nemocnici. Žilinčania v nedeľu prehrali v Poprade 4:5.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies