Zidanov syn si musí vybrať medzi reprezentáciami Francúzska a Španielska

NETKY.SK • 23 September 2010, 07:25 • 2 min
Zidanov syn si musí vybrať medzi reprezentáciami Francúzska a Španielska

Zidanov syn si musí vybrať medzi reprezentáciami Francúzska a Španielska

slovakia

left justify in out

img

Syn legendárneho francúzskeho futbalistu Zinedina Zidana sa musí rozhodnúť, či bude v kategórii do 16 rokov reprezentovať Španielsko alebo Francúzsko. Podľa jeho otca je to však až druhá najdôležitejšia vec po štúdiu.
      V španielskej tlači sa objavili rôzne špekulácie, ktoré tvrdili, že Enzo bude reprezentovať Španielsko na juniorskej úrovni. Jeho otec sa však vyjadril, že ani španielska ani francúzska strana talentovaného futbalistu zatiaľ nekontaktovala.
      "Keď sa na neho pozriem, vidím seba," povedal Zidane. "V súčasnosti nechcem hovoriť o jeho budúcnosti. Je to len dieťa, ktoré baví futbal. Futbal je jeho vášeň a to je dobré. Najprv musí byť úspešný v škole a až potom si môže robiť, čo chce," dodal.
      Vedenie španielskej futbalovej reprezentácie do 16 rokov vraj plánuje Enza, ktorého matka má španielsky pôvod, povolať do svojich služieb. Enzo, najstarší zo štyroch Zidanových synov, zaujal pozorovateľov oboch reprezentácii svojimi schopnosťami počas pôsobenia v juniorskom tíme Realu Madrid.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies