Zidane sa stane novým športovým riaditeľom Realu Madrid

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 12:07 • 2 min
Zidane sa stane novým športovým riaditeľom Realu Madrid

MADRID - Bývalý vynikajúci francúzsky futbalista Zinedine Zidane bude novým športovým riaditeľom v španielskom klube Real Madrid. Pre rozhlasovú stanicu Cadena SER to uviedol prezident "bieleho baletu" Florentino Perez.

slovakia

left justify in out

Perez zároveň uviedol, že stále netuší, kto bude novým trénerom Realu po tom, čo sa Portugalčan Jose Mourinho rozhodol po konci sezóny opustiť klub. Odmietol tiež špekulovať o prípadnom angažmáne Carla Ancelottiho z Paríža St. Germain či Juppa Heynckesa z Bayernu Mníchov: "Zmluvu s Mourinhom sme ukončili po vzájomnej dohode, tak je to najlepšie. Nevieme však, kto bude novým kormidelníkom. Do budúceho týždňa ani nebudeme o tom hovoriť. Vieme však jedno a to, že Zidane bude viesť športové projekty v našom klube."

Zidane sa tak vracia do štruktúr madridského veľkoklubu. Počas aktívnej hráčskej kariéry pôsobil v metropole Španielska od roku 2001 do 2006, neskôr pracoval v klube ako Perezov konzultant. 

Prezident Realu v rozhovore pre Cadena SER zároveň vyvrátil dohady o údajných konfliktoch Joseho Mourinha s hráčmi a jeho príliš veľkom vplyve v klube. "Každý tréner v našom klube má rovnakú moc. Rozdiel je iba v tom, že každý je iná osobnosť," uviedol Perez a okomentoval aj budúcnosť svojej najväčšej hviezdy Cristiana Ronalda, ktorý sa zrejme môže tešiť na vyšší plat: "Spravíme pre neho všetko, aby bol v klube šťastný. Je to najlepší hráč na svete, bez pochýb. Chcel by som, aby bol najlepšie plateným futbalistom a aby sme mohli okolo neho budovať náš tím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies