Herec Kevin Spacey pôjde pred súd pre sexuálne obťažovanie 14-ročného chlapca

NETKY.SK • 7 Jún 2022, 07:39 • 2 min
Herec Kevin Spacey pôjde pred súd pre sexuálne obťažovanie 14-ročného chlapca

NEW YORK - Americký federálny súd zamietol v pondelok snahy herca o to, aby označili obvinenia zo sexuálneho obťažovania ako nedôvodné.

slovakia

left justify in out

Spacey je obvinený z toho, že v roku 1986 počas večierku vo svojom sídle na Manhattane sexuálne obťažoval vtedy 14-ročného herca Anthonyho Rappa. Podľa federálneho sudcu Lewisa Kaplana však existujú faktické spory o tom, či sa Spacey naozaj dotýkal Rappových intímnych partií, aby si tak uspokojil vlastné sexuálne túžby.

 

img

Anthony Rapp

 

Podľa sudcu by sa teraz 50-ročný Rapp mohol domáhať odškodného za ublíženie na zdraví a úmyselné spôsobenie emocionálnej traumy.

 

Spacey podľa súdnych záznamov obvinenia kategoricky poprel. V americkom raňajšom televíznom programe Dobré ráno, Amerika tiež vyhlásil, že si je istý, že sa mu svoju nevinu podarí dokázať.

 

img

Kevin Spacey 

 

Kevin Spacey bol súčasťou vlny obvinení zo sexuálneho obťažovania v roku 2017, po ktorej s ním ukončili zmluvu na televíznom seriáli House of Cards (Dom z kariet). Herca obvinilo z obťažovania viac ako 30 mužov.

 

Prečítajte si tiež: Zomrel zakladajúci člen kapely Bon Jovi

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies