Žena takmer 30 rokov predstierala slepotu, aby sa vyhla otravným ľuďom

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 15:45 • 2 min
Žena takmer 30 rokov predstierala slepotu, aby sa vyhla otravným ľuďom

Veľa známych znamená aj veľa starostí a povinností. Blízky okruh ľudí tvoria i susedia či kolegovia, ktorých treba dennodenne zdraviť a sem tam prehodiť diplomatický rozhovor o ničom. Väčšina ľudí to so zaťatými zubami zvláda, no niekto radšej ide okľukou, len aby sa „otravnej“ spoločnosti vyhol.

slovakia

left justify in out

Medzi tých, ktorí nemajú radi spoločnosť, patrí aj Carmen Jiménez. Jej level odporu je však o mnoho vyšší.

 

Na to, aby sa vyhla neustálemu zdraveniu, núteným rozhovorom a spoločenským akciám, si vymyslela slepotu. Napriek perfektnému zraku, úspešne predstierala, že nevidí 28 rokov a spokojne si žila svoj osamelý život.

 

img

Carmen Jiménez

Zdroj: haynoticia.es

 

„Bola som unavená zo stretávania ľudí na ulici, a to najmä vtedy, keď pri mne zastavili a chceli sa rozprávať. Neznášala som to, preto som začala predstierať slepotu. Tým som sa vyhla mnohým spoločenským povinnostiam“, povedala Carmen.

 

Nevyhýbala sa len susedom a známym, klamala aj rodinu. Jej manželovi sa občas zdalo, že pokukáva na televíziu, no nenapadlo ho, že by takto klamala.  

 

Po prevalení tejto lži, čelí Carmen aj problémom za poberanie dávok pre postihnutých.

 

Tento bizarný príbeh vyvolal medzi ľuďmi vášnivú diskusiu. Jedni Carmen rozumejú, iní tomu celému neveria. Objavil sa i názor, že môže ísť o kampaň, ktorá má upozorniť na koexistenciu ľudí so zrakovým postihnutím. Čo si myslíte vy? Informáciu priniesol web haynoticia.es.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies